De regisseur

Mijn naam is Linda Weening. Ik ben mama van Ben en Mia en heb een passie voor evenementen. Bezoeken én organiseren! Mijn vriend Rein Wagemans, met wie ik al meer dan 20 jaar samen ben, werkt bij de brandweer en mag o.a. evenementen controleren op brandveiligheid. Wat vind ik het leuk om met hem samen te werken wanneer het gaat om de brandveiligheid van een evenement.

Wat ik belangrijk vind? Mijn kindjes, familie en vrienden, maar ook plezier in mijn werk, openheid en nieuwe uitdagingen aangaan.

Dankzij mijn studies (zoals HBO eventmanagement en Medewerker juridisch voor de overheid) en mijn ervaringen binnen gemeentes én als evenementenorganisator, kan ik me goed inleven in beide partijen. Behalve de gemeente en de evenementenorganisatie zijn er nog vele partijen die een mening hebben over een bepaald evenement. Denk bijvoorbeeld aan ondernemers, omwonenden en de politiek. Dit heb ik mogen ervaren in mijn functie als evenementencoördinator voor de gemeente Roermond, waar ik vele evenementenorganisaties, zoals SOLAR en de Sjtasiefestasie mocht begeleiden bij het vergunningenproces. Eén van de leukste dingen aan mijn werk vind ik om van zoveel mogelijk meningen ‘één goede’ te maken.

Heeft u vragen over mij of over mijn vakgebied twijfel dan niet om contact met mij op te nemen.