Wat kan Script events voor u betekenen?

Script helpt evenementenorganisaties met;

het aanvragen van (evenementen)vergunningen bij diverse overheidsinstanties;

de regie houden op het vergunningenproces;

het contact onderhouden tussen alle betrokken partijen tijdens het vergunningenproces (veiligheidsdiensten, betrokken ondernemers, omwonenden, gemeente en evenementenorganisatie);

Subsidie aanvragen.

Script helpt gemeentes met;

de organisatie van interne evenementen (bijv. huldiging, herdenking, jaarmarkt, kermis) en evenementen die niet eerder in de gemeente hebben plaatsgevonden en waar extra mankracht nodig is (LVK, OLS, Koningsdag, The Passion);

algemene advisering betreffende evenementen (duurzaamheid, interne structuur, advisering evenementenbeleid);

Interne projecten betreffende het evenementen vergunningentraject (tijdelijke vervanging evenementencoördinator of ondersteuning van de evenementencoördinator).

De behoefte van gemeentes en evenementenorganisaties om regeldruk tegen te gaan is waarom ik Script events ben gestart. Want het vergunningenproces zo simpel mogelijk houden is zo simpel nog niet. Hoe bereik je dit wanneer je je ook aan wet- en regelgeving moet houden?

Deskundige en onafhankelijke hulp inschakelen: Script events!

Iemand die de taal van beide partijen spreekt, iemand die op de hoogte is van de regels en het vergunningenproces ervaart als een kans om het evenement nog beter te maken.